Over ons

Lilian KranenburgLilian Kranenburg

Lilian Kranenburg richtte in 2008 ChinaMoves op. Als Sinoloog (Universiteit Leiden, 1986) met internationale werkervaring in Londen, China, Hongkong en Amsterdam verdiepte zij zich in strategische business-to-business public relations. Als marktonderzoeker en marktentree strateeg werkte zij onder andere voor Engelse bedrijven namens de China-Britain Business Council met accent op MKB. In Nederland deed zij ruime ervaring op in het begeleiden van Nederlands-Chinese bedrijven op gebied van onderlinge interne communicatie, cross culture business trainingen, sparring partner bij conceptualisering van nieuwe marktaanpak in China. Op project basis werkt ChinaMoves nu met professionals samen in zowel Nederland als China. Dit zijn organisaties die complementerend zijn aan het dienstenpakket van ChinaMoves: exportbegeleiders, Chinese website bouwers, logistieke agenten, tolken/vertalers, juristen, in China gevestigde recruiters en marketeers.

Verder schrijft Lilian speeches, recensies en geeft lezingen.

Visie

China, een land dat meer dan ooit in beweging is. Veranderingen voltrekken er zich in razendsnel tempo. Kleine regionale gebeurtenissen of grote nationale omwentelingen op macro-economisch of politiek niveau. Ze kunnen soms onverwacht invloed hebben op de dagelijkse gang van zaken binnen uw bedrijf of op de marktsector waarin u opereert.

ChinaMoves maakt deze bewegingen voor u zichtbaar – door middel van doelgericht marktonderzoek, accurate trendrapportages en scherpe analyses. Tegelijkertijd helpt zij uw bedrijf om zichtbaar te worden in China – door het geven van adequate communicatie- en pr-adviezen en effectieve business-to-business strategieën. Zakendoen in China wordt daarmee vollediger aangepakt!

China moves you. You move China.

Voorzitter van Guanxi

Sinds juni 2015 is Lilian voorzitter van Guanxi (2005), het kennisnetwerk in Nederland voor ondernemers die kennis en ervaring over China met elkaar delen en uitwisselen.