ChinaMoves geeft lezing ism Groningen Confucius Instituut

Tijdens het China Café dat in samenwerking word gehouden met het Confucius Instituut Groningen, geeft Guanxi.nu bestuurslid Lilian Kranenburg een workshop over een onderdeel van Chinees consumenten gedrag. 

Programma:

Workshops Sales en Consumentengedrag, 27 september 2012

16.00 – 16.45 uur Lilian Kranenburg, ChinaMoves: “De consument in China: wat drijft hem en waar is hij naar op zoek.”

Vaak hoort men geluiden als ‘Chinezen zijn langzaam aan het verwestersen’, maar is dat wel zo?  Zij die deze gedachtegang volgen zullen een harde dobber hebben om hun marketing strategie met goede afloop te beklinken.  Tijdens deze interactieve workshop krijgt u een idee van enkele trends die er in de consumenten markt spelen en tevens praktische informatie over welk pad een realistische kans van slagen heeft.

16.45 – 17.30 uur Valérie Hoeks, China Inroads, “Sales en Marketing in China”

In deze workshop behandelen we samen met u vragen: Past mijn product op de Chinese markt en welk klant segment moet ik aanspreken? Op welke manier kan ik, passend bij mijn sales-strategie, mijn activiteiten opzetten in China? Waar en hoe kan ik potentiële klanten vinden en welke marketing activiteiten zijn relevant voor mijn product of dienst, toepasbaar op de Chinese marktomstandigheden? En belangrijker: hoe kan ik dit succesvol doen? Op basis van een aantal praktijkvoorbeelden én uw input, bespreken we een succesvolle aanpak.Deze workshops zijn gratis. Aanmelden wordt op prijs gesteld middels een mailtje naar info@guanxi.nu met vermelding van naam en voorkeur workshop (beide mag uiteraard ook!)We zien u graag in het mooie Heerenhuis in het centrum van Groningen!Waar & wanneer: 27 september; workshops 16.00 – 17.30 uur, ChinaCafe 17.00 tot 19.00 uur in het grand cafe Het Heerenhuis, Spilsluizen 9, Groningen.Toegang is gratis en het welkomstdrankje met hapjes worden u aangeboden door het Groningen Confucius Institute
Meer informatie: www.confuciusgroningen.nlwww.guanxi.nu,info@guanxi.nu.

Het Guanxi.nu China Café, een begrip onder China-ondernemers, beleeft op 27 september een editie in Groningen. Het Confucius Instituut Groningen is de sponsor van deze China Café editie Noord, waarvoor China-ondernemers van harte welkom zijn. Het Guanxi.nu China Café is dé plek waar China-ondernemers samenkomen. Om ervaringen uit te wisselen, te sparren met collega’s, hun netwerk uit te breiden. En om kennis te maken met de leden van Guanxi.nu, die u kunt bestoken met vragen op het gebied van  Fiscaal/Financieel, Sourcing/Import, Sales/Marketing en Cultuur/Communicatie.Meer nieuws van China Netwerk Guanxi.nu leest u hier.

Graag tot de 27e!