Testimonial Lucelle Leemans-van Nispen tot Pannerden voor ChinaMoves

Beste Lilian,

Half november heb jij voor de Jour-dames in het koetshuis van de buitenplaats Oostergeest een lezing gegeven over het huidige China. Nu pas krijg ik de gelegenheid om jou namens alle dames van de Jour te bedanken  voor de geweldige voordracht die jij over ‘China nu’ hebt gehouden op donderdag 15 november
jl. Ademloos hebben wij als Jour-dames naar jou geluisterd en kregen wij antwoord op onze vragen. Het is natuurlijk een heel breed onderwerp (je kunt het zo uitgebreid mogelijk maken als je wilt) maar toch heb jij in de korte tijd een stuk geschiedenis opgerakeld, de situatie nu en de weg waar China naar toe wil/gaat aangegeven. Door jouw exposé lezen wij de kranten anders en luisteren wij naar de (beperkte) berichten op het journaal intensiever en kritischer.

Ook wil ik jou complimenteren met jouw mooie power-point presentatie met “klappende” beelden. Dit zou ik graag van jou willen afkijken. Het ziet er allemaal heel professioneel uit.

Op 1 december j.l. schreef de Wageningse hoogleraar en landbouwdeskundige Rudy Rabbinge in de Volkskrant: ‘Wij leven in een geweldig land. Ik zou nergens anders liever wonen’. Hij denkt niet dat Nederland iets van China kan leren. Misschien zouden wij over deze stelling opnieuw een ochtend kunnen vullen?

Beste Lilian, wij wensen jou al het goede toe met jouw veel belovende, op de toekomst gerichte bedrijf.  Mede namens alle Jour-dames veel dank en hoop jou in de toekomst nog eens een keer te ontmoeten.

Lucelle Leemans-van Nispen tot Pannerden

Voorzitter Jour

No comments yet.

Leave a Reply