ChinaMoves over Chinese zakencultuur bij Rabobank Haarlem, 24/6

rabobanklogorabobanklogoRabobank Ondernemers Impuls (ROI) organiseert op 24 juni twee workshops over Internationaal Zakendoen met China. Lilian Kranenburg van ChinaMoves en Bart Kasteleijn  van Hil International Lawyers zullen beide een onderdeel van zakendoen in China belichten. Deze avond is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd in het Adviescentrum van Rabobank Haarlem en Omstreken in Haarlem.

Reikt uw business verder dan onze landsgrenzen? Wilt u zaken doen of beter zaken doen met China; het land met de snelst groeiende economie van de wereld? Dan is deze avond echt iets voor u!

Bart KasteleijnHet Nederlandse MKB is na de Nederlandse multinationals nu aan de beurt om in China te investeren, DSC_1259_2_3maar komt de nodige kennis tekort om op juridisch, financieel, logistiek, marketing en intercultureel terrein slagvaardig te handelen. Zo volgen onderhandelingstechnieken een ander patroon en wordt de waarde van een contract of merknaam anders geïnterpreteerd.

Vraagstukken waar antwoorden op zijn. De inleiders helpen u een idee te krijgen van de Chinese zakencultuur en de mogelijke juridische valkuilen.

Bovendien, met het recente positieve staatsbezoek van President Xi Jinping aan Nederland als tweede Europese handelspartner van China, staat het land meer dan ooit open voor het ontwikkelen van samenwerkingsverbanden die hoogwaardige kennis en technologie omarmen. De inleiders helpen u een idee te krijgen van de Chinese zakencultuur en de mogelijke juridische valkuilen. Het programma is als volgt:

18.45 uur Inloop met koffie en thee
19:15 uur Start programma/welkom
19:20 uur Workshop 1 Lilian Kranenburg, Chinese zakencultuur: meer succes door meer begrip
19:50 uur Workshop 2 Bart Kasteleijn, Legal do’s and don’ts in China
20:20 uur Korte pauze
20:30 uur Speeddate sessies: wissel om de 5 min
21:10 uur Borrel met hapjes
22:00 uur Einde

Aanmelden voor de workshop

U kunt zich aanmelden via onderstaande link. Klik vervolgens op de knop bovenaan: REGISTRATIE. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Inschrijving is nog mogelijk zolang er plaatsen beschikbaar zijn!

No comments yet.

Leave a Reply